Entry-header image

ODMOR NA BICIKLU U ISTRI – JEDINSTVENO ISKUSTVO

Dva točka, jedna strast. Krenite na izvanrednu biciklističku avanturu, otkrivajući zadivljujuće pejzaže Istre, idilične plaže, privlačnost Umaga i mnoštvo drugih divnih mjesta u okolini Umaga. Recite zbogom mukama pronalaženja parkinga dok bezbrižno biciklirate do centra grada.

Ukoliko niste došli sa svojim biciklom, bicikle možete iznajmiti kod nas. MTB, E-bike, city bike ili e scooter , izbor je vaš. Iznajmite naše najnovije e-bicikle za vaše uzbudljivo istraživanje. Naši e-bicikli su jednostavni za upotrebu, prilagodljivi vašoj udobnosti. Istražite prirodu kao nikada prije s našim e-biciklima, najlakšim i najugodnijim načinom za navigaciju kroz očaravajući pejzaž Istre. Imajte na umu da se naši e-bicikli mogu rezervisati tijekom rezervacije i podložni su dostupnosti (uz nadoplatu).

NAŠE PREPORUKE

Dopustite da vam preporučimo neke od najpopularnijih plaža u Umagu koje su lako dostupne biciklom iz Rocca Riviera:

Plaža Kanegra: Poznata po kristalno čistoj vodi i prekrasnom okruženju, ova šljunčana plaža pogodna je za obitelji, pružajući brojne sadržaje, uključujući restorane, kafiće i sportske objekte.

Plaža Laguna Stella Maris: Nalazi se blizu resorta Stella Maris, ova plaža s Plavom zastavom ima pješčane obale i čiste plitke vode, idealne za obitelji s djecom.

Plaža Savudrija: Samo nekoliko kilometara od Umaga, ova mirna stjenovita i šljunčana plaža nudi tiho mjesto za opuštanje. U blizini se nalazi svjetionik Savudrija, najstariji svjetionik na Jadranskom moru.

Plaža Katoro: Ova popularna plaža u Umagu, s njenim šljunkom i betonskim terasama, nudi brojne sadržaje kao što su ležaljke, suncobrani i razne sportske objekte.

Da bi vaše biciklističko iskustvo u Istri bilo još ugodnije, pogledajte mnoštvo informacija na službenoj web stranici Istra Bike.

  • Staze
  • GPS
  • Biciklistički parkovi
  • Brošure

Nakon opuštanja na plaži, iskoristite priliku da otkrijete očaravajuće biciklističke staze u srcu Istre! Umag i njegova okolina su preljepi za istraživanje biciklom. Evo nekoliko staza i mesta koje bi smo  preporučili:

  1. Staza Umag – Savudrija – Umag: Ova staza je duga oko 25 km i vodi vas kroz neke od najljepših dijelova zapadne Istre. Obilazite obalu, vinograde i maslinike, i prođete pored svjetionika u Savudriji, najstarijeg svjetionika na Jadranskom moru.
  2. Parenzana: Ova popularna biciklistička staza prati staru željezničku prugu koja je nekada povezivala Poreč i Trst. Dio staze prolazi kroz općinu Umag i pruža prelijepe prizore krajolika, vinograda i maslinika.
  3. Biciklistička staza Buje: Ova staza vodi bicikliste do slikovitog grada Buje, poznatog po svojoj srednjovjekovnoj arhitekturi i prekrasnim pogledima na okolinu. Staza je dužine oko 23 km.
  4. Grožnjan i Motovun: Ova dva slikovita grada na brdu su malo dalje, ali definitivno vrijedna posjeta. Staze vode kroz prekrasne pejzaže, vinograde i šume pune tartufa.

Uvijek nosite dovoljno vode, hrane i adekvatnu opremu, te koristite zaštitnu kacigu. Istra je poznata po svojim brežuljcima, pa se pripremite za malo težu vožnju, ali krajolici koji se otvaraju svakako su vrijedni truda! Uživajte u svom odmoru s bicikliranjem i obilaskom plaža, vinograda, maslinika i ostalih ljepota Istre.

Nakon dana ispunjenog otkrivanjem i avanturama, vratite se u naše luksuzne apartmane i opustite se. Uživajte u našem privatnom bazenu, idealnom mjestu za osvježenje ili samo za opuštanje uz omiljenu knjigu. Nakon toga, posvetite se svojim mišićima i opustite se u našoj sauni, uživajući u mirisima aromatičnih ulja koji će osigurati vaše potpuno opuštanje i pripremu za novi dan pustolovina u Istri.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *