Entry-header image

Kućna pravila

Dragi gosti,

Za vrijeme vašeg boravka osoblje vam stoji na raspolaganju za sve informacije i/ili pomoć koja vam je potrebna. Kako bismo vaš boravak učinili što ugodnijim, molimo vas da se upoznate sa kućnim redom u nastavku:

 1. Rocca Riviera zadržava pravo otkazati vašu rezervaciju u potpunosti ako ne poštujete dolje navedeno.
 2. Rocca Riviera može primiti samo propisno registrirane goste; stoga gosti moraju odmah po dolasku predočiti važeću osobnu iskaznicu, putovnicu ili bilo koji drugi valjani dokaz identiteta našem osoblju.
 3. Ukoliko nije drugačije dogovoreno, prijava u apartman je od 15:00
 4. Gost je dužan platiti smještaj i usluge pružene potvrđenom rezervacijom ili cjenikom. Kad se smještaj produži, dodatne cijene se naplaćuju prema cjeniku Rocca Riviere.
 5. Rocca Riviera ima pravo zatražiti plaćanje unaprijed.
 6. Posjete stanu nisu dopuštene;u apartman smiju pristupiti samo registrirani gosti.
 7. Kućni ljubimci nisu dopušteni.
 8. Osoblje Rocca Riviere ne smije ući u vašu sobu bez vašeg prethodnog pristanka, uz sljedeće iznimke: održavanje i čišćenje soba, kršenje Kućnog reda, osnovana sumnja da se drugim osobama i/ili njihovoj imovini može nanijeti šteta.
 9. Djeca trebaju stalno biti pod nadzorom u apartmanima ali i na javnim mjestima. 
 10. Roditelji su odgovorni za sigurnost svoje djece na cijelom prostoru Rocca Riviere.
 11. Djeca mlađa od 14 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe na bazenu.
 12. Korištenje teretane i saune strogo je zabranjeno djeci mlađoj od 16 godina.
 13. Rocca Riviera potpuno je nepušački objekat. Novčana kazna za pušenje iznosi 300,00 EUR.
 14. Molimo vas da ne stvarate buku koja može ometati druge goste u njihovim apartmanima, hodnicima i javnim prostorima, posebno između 21.00 i 10.00 sati
 15. Gostima je zabranjeno unositi zapaljive, eksplozivne i/ili mirisne tvari u Rocca Rivieru.
 16. Električni aparati, osim onih za osobnu higijenu (električni brijači, masažeri, sušila za kosu itd.) ne smiju se koristiti u prostorijama Rocca Riviere.
 17. Rocca Riviera neće snositi odgovornost za vrijedne predmete koji nisu pohranjeni u sobnim sefovima. Držite svoje dokumente i vrijednosti u sefovima.
 18. Dobro se pobrinite za namještaj i ostalu sobnu opremu; sve štete (namjerne ili nenamjerne) nastale tijekom vašeg boravka bit će naplaćene na vaš trošak.
 19. Inventar soba (jastuci, deke, ručnici itd.) namijenjen je vašoj uporabi tijekom vašeg boravka na Rocca Rivieri i molimo vas da ih ne iznesite van apartmana.
 20. Rocca Riviera ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu na vozilima gostiju.
 21. Prije nego što napustite stan, provjerite jesu li sve slavine zatvorene i svi električni aparati isključeni.
 22. Prilikom izlaska iz stana provjerite jesu li vrata dobro zatvorena.
 23. U slučaju da izgubite ključ, odmah obavijestite osoblje Rocca Riviere. Gubitak ključa naplaćuje se 100,00 EUR pa vas molimo da budete oprezni.
 24. Imajte na umu da je vrijeme odjave 10.00 h. 
 25. U slučaju da želite produžiti boravak, molimo vas da na vrijeme obavijestite osoblje hotela Rocca Riviera. Ovisno o raspoloživosti, kasna odjava bit će potvrđena uz dodatnu naknadu od 50% cijene vašeg apartmana za odjave do 18.00 sati ili punu cijenu apartmana za odjavu nakon 18.00 sati.
 26. Rocca Riviera zadržava pravo odbiti smještaj gostu koji dolazi s zaraznom bolešću. U slučajevima kada se tijekom boravka javi bolest, obavijestite naše osoblje. U slučaju ozbiljne bolesti, od vas će se možda zatražiti odgovarajuća zdravstvena zaštita iz obližnje zdravstvene ustanove. Tijekom epidemija imamo pravo primijeniti mjere opreza prema našoj procjeni ili prema zahtjevima lokalnih vlasti.
 27. Sve pritužbe pojedinačnih,ili  agencijskih ugovorenih gostiju uzeti će se u obzir ako su podnesene tijekom boravka gosta na Rocca Rivieri; žalbe poslane ili podnesene kasnije neće se prihvatiti.
 28. Svi sporovi koji mogu nastati i koji se ne mogu riješiti sporazumno bit će podneseni lokalnim vlastima.

Hvala vam puno i želimo vam ugodan boravak.