Entry-header image

Besplatno punjenje električnih vozila u Umagu

Želimo podijeliti sjajne vijesti! Rocca Riviera Umag sada ima punjače snage 11 kW za električne automobile! Jupi! Oduševljeni smo time jer smo posvećeni održivosti i vjerujemo da je pružanje ekološki prihvatljivih sadržaja ključno za promicanje odgovornog putovanja. A najbolje od svega? Našim gostima nudimo mogućnost besplatnog punjenja njihovih električnih vozila tijekom boravka u našim apartmanima. Tako možete biti sigurni da ćete dati svoj doprinos planetu bez dodatnih troškova.

Ali to nije sve, ljudi! Također smo oduševljeni što svojim gostima tijekom mjeseca svibnja nudimo besplatne e-bicikle i e-skutere kao dio njihovog boravka. To znači da možete istražiti prekrasnu istarsku obalu na održiv način i uživati u tome!

U Rocca Riviera Umagu idemo korak dalje kako bismo pružili iznimnu uslugu i promicali održivi turizam. Smatramo da zajedno možemo učiniti razliku u zaštiti okoliša i očuvanju našeg prekrasnog planeta za buduće generacije.

Dakle, zašto čekati? Dođite i doživite eleganciju održivog luksuza na najboljoj istarskoj adresi – Rocca Riviera Umag. Radujemo se vašem dolasku u naše apartmane i pružanju nezaboravnog iskustva odmora koje je održivo i odgovorno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *