Entry-header image

Uskrsni praznici 2023: 4 dana – 07.04.2023.-11.04.2023.

Veselite se proljetnom izletu u Istru!

Temperature su savršene i vrijeme je da izvadiote proljetnu garderobu iz ormara. Sljedeće putovanje već čeka, a Uskrs je pred vratima.

Vrijeme je za kratki izlet u Istru! Istra je prekrasna i ima toliko toga za ponuditi.

Čekaju vas kristalno čisto more, uvale za kupanje kao iz snova, idilični primorski gradovi, nebrojene znamenitosti i priroda koja oduzima dah. 

Mediteranska idila uz samo more

U luksuznoj rezidenciji Rocca Riviera osjećat ćete se opušteno i uživati ​​u modernom prostoru u blizini svih turističkih ljepota Umaga. Mir o kojem sanjate. Nije li divno spavati s otvorenim prozorom i zamijeniti budilicu opuštajućim pjevom ptica?

OBITELJSKI USKRSNI BONUS u Rocca Rivieri – Rezervirajte izravno za 4 dana na našoj web stranici i platite unaprijed i ostvarite 25%

LAST MINUTE PONUDA: Umjesto 1.596,00 EUR, cijena je 1.197,00 EUR za 4 osobe

Za sve bicikliste tu je neponovljiva Parenzana sa svim svojim ljepotama.

Shvatiš da si došao do Mediterana jer je ovdje drugačiji zrak. Ima okus soli i topline. Na horizontu se vide bijela ili obojena sela izgrađena na stijenama i obalama. Tržnice, sela, starinski recepti, tartufi, stoljetna tradicija, povijest kulture i civilizacije te umjetnička baština iznimnog bogatstva. Vaše putovanje počinje ovdje. Osjetite atmosferu i šarm Istre.

Proljeće je najčarobnije doba godine kada se priroda budi s vitalnošću i bojama novog cvjetanja u kojem možete uživati, osvježiti svoje tijelo i napuniti se energijom kako biste mogli započeti proljeće s novom snagom!

UKLJUČENE USLUGE ZA OBITELJI USKRSNI BONUS

  • Četverodnevni smještaj u luksuznim apartmanima s pogledom na more ili bazen
  •  Poklon dobrodošlice
  • Besplatno korištenje saune i fitnessa
  • Besplatno korištenje e-skutera
  • Besplatno korištenje bicikla
  • Besplatan parking ili garaža
  • Korištenje vanjskog bazena ovisno o vremenskim uvjetima