Entry-header image

Umag

Vaš boravak u Rocca Riviera

Kako se ljeto približava, svi možemo sigurno reći da imamo samo jednu stvar na umu, opuštajući ljetni odmor.

Dakle, što možete očekivati ako odlučite ostati kod nas?

Vaš odmor počinje s minimalnim kontaktom tijekom prijave. Apartman se temeljito čisti i dezinficira svakog dana vašeg boravka, po želji možete čak zatražiti i dnevnu promjenu posteljine! Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga se svaki prekidač za svjetlo i daljinski upravljač dezinficiraju prije vašeg dolaska.

Bazen, sauna i teretana su vam na raspolaganju za uživanje, a čiste se i dezinficiraju svakodnevno. Budući da Rocca Riviera ima mali broj apartmana, ne morate brinuti o gužvama na bazenu ili u wellnessu. Odmor u Rocca Rivieri ugodan je i siguran, s malo ili nimalo kontakta s ostalim gostima i zaposlenicima.

Trudimo se pružiti vam siguran i odmor bez stresa.

Ljetovanje u Umagu

Umag je mali šarmantani gradić smješten uz prekrasnu obalu Istre, savršen za sve one koji traže miran odmor. Sa više od deset divnih plaža, lako je pronaći savršeno mjesto za opuštanje i sunčanje.

Naši gosti mogu birati između opuštanja na bazenu ili istraživanja obližnjih plaža. Za one koji žude za avanturom, blizina Italije i Slovenije pruža priliku za posjet zanimljivim gradovima poput Portoroža, koji je samo 15 minuta udaljen od našeg objekta, dok su Trst i Koper lako dostupni i nude odlične mogućnosti za dnevne izlete. Doživite nezaboravne trenutke ovog ljeta u Rocca Riviera Luxury Apartments, gdje vas čeka odmor ispunjen sigurnošću, udobnošću i beskrajnim mogućnostima za opuštanje i istraživanje.

Siguran i zaslužen odmor je pred vama.

Istražite najljepše plaže…

Neke od najljepših plaža u Istri skrivene su oko njenog sjeverozapadnog dijela.

Otkrijte Laguna Stella Maris koja se nalazi na 800 metara od apartmana Rocca Riviera i koja svojim gostima pruža brojne sadržaje, a okružena je mirisnim borovima.


Neke od najljepših plaža u Istri skrivene su oko njenog sjeverozapadnog dijela.

Otkrijte Laguna Stella Maris koja se nalazi na 800 metara od apartmana Rocca Riviera i koja svojim gostima pruža brojne sadržaje, a okružena je mirisnim borovima. U nastavku šetnice se nalazi plaža Katoro na kojoj se možete dobro zabaviti, budući da se na njoj nude razne sportske aktivnosti.  Sljedeća plaža u nizu je Sol Polynesia.  Zbog čistoće mora, uređenosti i bogatog sadržaja Sol Polynesia je nagrađena odličjem Plava zastava. Plaža je kombinacija kamena i pijeska. 

Sve ove plaže su lako dostupne i do njih vozi turistički vlak iz centra grada

Adrenalin

Probajte nešto zabavno i novo, posjetite najbolje adrenalinske parkovi u Istri. Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima. Jedan takav je «Paintball klub» sa adrenalinskim parkom u neposrednoj blizini apartmana Rocca Riviere (800 metara). Svakako ne propustite ni «Aquapark ISTRALANDIA» udaljen nekih 25 minuta od apartmana Rocca Riviera. Vaše mališane obradujete posjetom tematskom parku Dinopark Funtana koji je pun zabavnih atrakcija što ga čini odličnom destinacijom za obiteljski izlet. Dinopark Funtana je udaljen od Rocca Riviere 40 minuta ugodne vožnje.

Kultura i zabava

Sea Star muzički festival

Održava u svibnju, a posjeti ga preko 40.000 ljubitelja dobre zabave. Jedan je od najboljih svjetski festivala srednje veličine. Wu-Tang Clan, Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Mahmut Orhan, Ilario Alicante kao i regionalni izvođači Dubioza Kolektiv, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Vojko V, Fox, Marko Nastić i Petar Dundov su samo neke od zvijezda izvođača na ovom festivalu.

Festival Zlatni lav

Tradicionalni je projekt lociran u Umagu. Selektor festivala svake godine odabere posebno zanimljive kazališne projekte u navedenim regijama, te istodobno zaokružuje uvijek novu, dobro promišljenu i stručno odabranu tematsku cjelinu za multikulturalni Festival Zlatni lav.

Festival rajčice

Početak glavne berbe rajčica u Istri početkom kolovoza, u Umagu već tradicionalno označava i početak Dana rajčica. Gastronomska manifestacija posvećena najomiljenijem sezonskom ljetnom povrću jedina je takve vrste u Hrvatskoj i pruža pravu priliku da kušate rajčicu u raznim kombinacijama.Na glavnom se umaškom trgu, uz zabavne programe, mogu degustirati jela spravljena na bazi ovog povrća.Većinom je to šalša, popularni umak od rajčice, s raznim vrstama tjestenine, jelo koje čini sastavni dio svakog mediteranskog ljetnog menija.

Dani šparoga

Gastronomska manifestacija posvećena šparogama. Dani istarskih šparoga tijekom ožujka, travnja i svibnja omogućit će istinskim „šparogurmanima“ uživanje u maštovitim, ukusnim i mirisnim delicijama spravljenim na bazi istarske samonikle šparoge, od najpoznatijih fritaje, juha, domaćih tjestenina i rižota, preko vještih kombinacija s mesom i ribom do slasnih deserta.