Entry-header image

Umag

Siguran boravak na rivijeri Rocca

Kako se bliži ljeto, svi možemo sa sigurnošću reći da nam je na pameti samo jedno, opuštajući ljetni odmor. Napokon, nakon mjeseci zaključavanja, moći ćete u potpunosti uživati ​​u Umagu i pogodnostima koje nude luksuzni apartmani Rocca Riviera. Trudimo se da vam pružimo siguran odmor bez stresa.

Pa, šta možete očekivati ​​ako odlučite ljetovati s nama?

Vaš siguran odmor započinje minimalnim kontaktom tijekom prijave, dobit ćete jedinstveni kod koji možete koristiti za otvaranje vrata i ključ od svog stana. Svaki apartman se temeljito čisti i dezinficira svakog dana vašeg boravka, ako želite, možete čak zatražiti i dnevnu promjenu posteljine! Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga se svaki prekidač za svjetlo i daljinski upravljač dezinficiraju prije vašeg dolaska. U apartmanima ćete pronaći sigurnosni pribor koji uključuje masku i sredstvo za dezinfekciju ruku kako bi vam osigurao najveći mir.

Bazen, sauna i teretana tu su za Vaš ugodjaj, a svakodnevno se čiste i dezinficiraju. Budući da se Rocca Riviera sastoji od malog broja apartmana, ne morate brinuti oko gužve na bazenu ili teretani. Nakon duge i teške godine, odmor na Rocca Rivieri je ugodan i siguran, s malo ili nimalo kontakta s drugim gostima i zaposlenicima.

Sigurnost u Umagu

Od 1. ožujka 2021. godine, Istra, Hrvatska, je COVID19 ‘green’ zona, što znači da je savršeno sigurno mjesto za provesti ljetni odmor. Budući da je Umag gradić s dugom obalom, lako je izbjeći gužvu. S više od deset prostranih plaža možete istovremeno drzati socijalnu distancu i uživati ​​u suncu. Za sada su maske i dalje obavezne u unutrašnjosti, kao što su trgovine i prehrambene prodavnice, međutim, ne dopustite da vas ovo obeshrabri u istraživanju starog grada. Siguran i zaslužen odmor je pred vratima.

Vezu do slučajeva CoronaVirus-a u Hrvatskoj po regijama možete pronaći OVDJE, a ažurirane informacije o putovanju u Hrvatsku OVDJE.

Želimo vam siguran boravak,

Istražite najljepše plaže…

Neke od najljepših plaža u Istri skrivene su oko njenog sjeverozapadnog dijela.

Otkrijte Laguna Stella Maris koja se nalazi na 800 metara od apartmana Rocca Riviera i koja svojim gostima pruža brojne sadržaje, a okružena je mirisnim borovima.


Neke od najljepših plaža u Istri skrivene su oko njenog sjeverozapadnog dijela.

Otkrijte Laguna Stella Maris koja se nalazi na 800 metara od apartmana Rocca Riviera i koja svojim gostima pruža brojne sadržaje, a okružena je mirisnim borovima. U nastavku šetnice se nalazi plaža Katoro na kojoj se možete dobro zabaviti, budući da se na njoj nude razne sportske aktivnosti.  Sljedeća plaža u nizu je Sol Polynesia.  Zbog čistoće mora, uređenosti i bogatog sadržaja Sol Polynesia je nagrađena odličjem Plava zastava. Plaža je kombinacija kamena i pijeska. 

Sve ove plaže su lako dostupne i do njih vozi turistički vlak iz centra grada

Adrenalin

Probajte nešto zabavno i novo, posjetite najbolje adrenalinske parkovi u Istri. Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima. Jedan takav je «Paintball klub» sa adrenalinskim parkom u neposrednoj blizini apartmana Rocca Riviere (800 metara). Svakako ne propustite ni «Aquapark ISTRALANDIA» udaljen nekih 25 minuta od apartmana Rocca Riviera. Vaše mališane obradujete posjetom tematskom parku Dinopark. Funtana koji je pun zabavnih atrakcija što ga čini odličnom destinacijom za obiteljski izlet. Dinopark Funtana je udaljen od Rocca Riviere 40 minuta ugodne vožnje.

Kultura i zabava

Sea Star muzički festival

Održava u svibnju, a posjeti ga preko 40.000 ljubitelja dobre zabave. Jedan je od najboljih svjetski festivala srednje veličine. Wu-Tang Clan, Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Mahmut Orhan, Ilario Alicante kao i regionalni izvođači Dubioza Kolektiv, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Vojko V, Fox, Marko Nastić i Petar Dundov su samo neke od zvijezda izvođača na ovom festivalu.

Festival Zlatni lav

Tradicionalni je projekt lociran u Umagu. Selektor festivala svake godine odabere posebno zanimljive kazališne projekte u navedenim regijama, te istodobno zaokružuje uvijek novu, dobro promišljenu i stručno odabranu tematsku cjelinu za multikulturalni Festival Zlatni lav.

Festival rajčice

Početak glavne berbe rajčica u Istri početkom kolovoza, u Umagu već tradicionalno označava i početak Dana rajčica. Gastronomska manifestacija posvećena najomiljenijem sezonskom ljetnom povrću jedina je takve vrste u Hrvatskoj i pruža pravu priliku da kušate rajčicu u raznim kombinacijama.Na glavnom se umaškom trgu, uz zabavne programe, mogu degustirati jela spravljena na bazi ovog povrća.Većinom je to šalša, popularni umak od rajčice, s raznim vrstama tjestenine, jelo koje čini sastavni dio svakog mediteranskog ljetnog menija.

Dani šparoga

Gastronomska manifestacija posvećena šparogama. Dani istarskih šparuga tijekom ožujka, travnja i svibnja omogućit će istinskim „šparogurmanima“ uživanje u maštovitim, ukusnim i mirisnim delicijama spravljenim na bazi istarske samonikle šparoge, od najpoznatijih fritaje, juha, domaćih tjestenina i rižota, preko vještih kombinacija s mesom i ribom do slasnih deserta.